نکات نگهداری و تعمیر یخچال صنعتی | مشهدآیس،تعمیرات یخچال09152059110

مشهدآیس،تعمیرات یخچال09152059110

مشهدآیس،تعمیرات یخچال09152059110

تعمیرتخصصی یخچال فریزر/سایدبای ساید(اینورتر)یخچال صنعتی/سردخانه صنعتی/ابسردکن/یخساز

جزئیات اخبار

image

نکات نگهداری و تعمیر یخچال صنعتی

یخچال برای رستوران یا کافه شما یک دستگاه ضروری و لازم است چرا که تمام نوشیدنی ها و مواد اولیه شما را به بهترین شکل خنک نگه میدارد و به همین دلیل مهم است که باید نکات نگهداری و تعمیر یخچال صنعتی را بدانید که بین بازدیدهای تکنسین فنی، نگهداری و تعمیرات منظم توسط خود شما یا پرسنل رستوران صورت بگیرد. حالا سوال این است که خود شما چه کاری از دستتان برمیاید؟ در زیر ما چند نکته مفید و کاربردی برای نگهداری از تجهیزات برودتی به شما ارائه میکنیم که سبب بهبود عملکرد دستگاه شما میشود.

شستشوی مداوم فضای داخلی و خارجی دستگاه

یکی از نکات نگهداری و تعمیر یخچال صنعتی این است که نظافت کامل تجیزات برودتی خود را به صورت هفتگی یا دو هفته یکبار برنامه ریزی کنید. اقلام را از داخل دستگاه خارج کنید و در دستگاه دیگری قرار دهید. با استفاده از یک برس نرم، قفسه ها و سطوح را با آب گرم و صابون یا سرکه بشویید. اگر میتوانید کشو و قفسه ها را خارج کنید و بگذارید در محلول تا خیس شوند و وقتی تمیز شدند، آنها را آبکشی و خشک کنید.

نکات نگهداری و تعمیر یخچال صنعتی

فضای بیرونی دستگاه شما نیز نیاز به نظافت روتین و منظم دارد. مراقب باشید که از مواد و محلول مناسب برای شستشوی محوطه بیرونی استفاده کنید. همچنین از به کار بردن تیغه ها یا اسفنج های زبر و ساینده و پاک کننده های حاوی کلر خودداری کنید. در عوض از یک دستمال پارچه ای یا برس نرم برای نظافت سطح خارجی دستگاه استفاده کنید. بهترین کار برای نگهداری و نظافت مدون دستگاه، استفاده از ترکیب آب گرم و یک محلول حاوی سرکه یا مواد شوینده میباشد. اگر نیاز به پاک کردن چربی یا مواد غذایی پخته شده دارید، از جوش شیرین یا چربی زدای مناسب استیل ضد زنگ استفاده کنید.

نظافت منظم کویل کندانسور

دیگر نکات نگهداری و تعمیر یخچال صنعتی این است که  شما باید کویل کندانسور یخچال یا فریزر خود را به طور منظم تمیز کنید. اکثر تولید کنندگان تجهیزات برودتی نظافت هر سه ماه یکبار را توصیه میکنند، و بیشتر دفترچه راهنمای دستگاه ها نکات نظافتی مخصوصی را به شما ارئه میدهند. اگر کندانسور شما کثیف باشد یا گرد و غبار رویش بشیند، حفظ دما با مشکل مواجه خواهد شد که سبب افزایش دما و خرابی قطعات دستگاه خواهد شد.

کویل در کنار کندانسور قرار دارد. برق دستگاه را قطع کنید و از یک برس سفت برای از بین بردن کثیفی و گرد و غبار استفاده کنید. سپس باقیمانده کثیفی را با یک دستگاه مکش یا کمپرسور باد تمیز کنید. دفترچه راهنمای دستگاه شما باید دستورالعمل های ویژه ای برای چربی زدایی داشته باشد خصوصا اگر دستگاه شما در کنار سرخ کن یا گریل قرار دارد.

نکات نگهداری و تعمیر یخچال صنعتی

بررسی کویل اواپراتور

همانند کویل کندانسور، کویل اواپراتور نیز یک قطعه حیاتی برای دستگاه شما میباشد. کویل اواپراتور کنار فن اواپراتور قرار دارد و وظیفه جذب گرما هنگام عبور هوای گرم از سیستم برودتی را بر عهده دارد و به خنک شدن فضای داخلی دستگاه کمک میکند. اطمینان حاصل کنید که ناحیه اطراف کویل را به طور منظم تمیز و شفاف نگه دارید. از پر کردن فضای داخلی دستگاه با وسایل زیاد خودداری کنید به خصوص اگر لوله کشی آن داغ باشد. این موضوع ممکن است دریچه های داخلی دستگاه و جریان هوا را مسدود کند که سبب یخ زدن کویل، نشت آب و افزایش دمای کابین میشود.

بررسی گسکت (واشر) دور در

گسکت دور در از قطعات ضروری تجهیزات برودتی میباشد. هرگونه ترک یا شکاف در گسکت میتواند مانع بسته شدن در شود و باعث خروج هوای خنک از داخل یخچال شود. اگر گسکت دچار پارگی شود حتما نیاز به تعویض آن هست. و در نظر داشته باشید که هنگام تعویض، کد قطعه مربوط به مدل دستگاه خود را خریداری نمایید.

اگر پارگی یا شکافی هم وجود نداشته باشد، نیاز هست که به طور منظم گسکت ها را تمیز کنید تا از هرگونه آسیب احتمالی جلوگیری شود. با توجه به اینکه یخچال در آشپزخانه صنعتی هست و استفاده از روغن زیاد هست، نظافت گسکت باید بیشتر انجام شود. چربی و کثیفی بیش از حد میتواند به مرور زمان گسکت های شما را فرسوده کند.

بررسی فیلتر هوا

گرد و غبار و چربی سرخ کن ها و گریل ها میتواند برای فیلتر هوای یخچال دردسر ساز شود. تجمع زیاد گرد و غبار میتواند مانع از تهویه مناسب هوا در دستگاه شود، به همین دلیل نظافت منظم فیلتر هوا لازم و ضروری است. گرد و غبار را با استفاده از جارو برقی قدرتمند از بین ببرید و برای از بین بردن چربی غلیظ از محلول های چربی زدای قوی استفاده کنید. برای موارد بیشتر در مورد چربی زدایی فیلتر، به دفترچه راهنمای دستگاه خود مراجعه کنید.

چربی و گرد و غبار زیاد میتواند به فیلتر هوا آسیب بزند. اگر متوجه زباله شدید، حتما فیلتر هوا را در اسرع وقت تعویض کنید.

نظافت دقیق و مرتب سینی و لوله درین (تخلیه)

یخچال یا فریزر های صنعتی میتواند مقدار زیادی لجن را جذب کند که همین موضوع سبب یخ زدن دستگاه شما میشود. حتما سینی تخلیه و هر لوله ای که امکان جمع شدن لجن را دارد به طور مکرر بررسی کنید. اگر سینی تخلیه شما از رطوبت و لجن پر شود، بوی نامطبوعی در فضای آشپزخانه شما ایجاد میشود. سینی تخلیه را حداقل ماهی یکبار با استفاده از محلول سرکه یا آب گرم و صابون تمیز کنید.

همچنین جرم بیش از حد میتواند موجب گرفتگی لوله تخلیه شود. سعی کنید هر دو ماه یکبار لوله را چک کنید تا مانع از گرفتگی آن شوید. اگر لوله تخلیه شما دچار گرفتگی شود، سیستم یخ زدای (دیفراست) دستگاه سرریز میشود و به کف دستگاه نشت میکند. اگر در قسمت بیرونی شلنگ ها لکه های کلسیم یا آب مشاهده کردید، آن را با آب و صابون تمیز کنید تا از فرسایش شلنگ جلوگیری کنید.

خشک نگه داشتن دستگاه

هر مایعی که روی قفسه یا سطوح دستگاه برودتی شما جمع شده را پاک و خشک کنید. رطوبت بیش از حد به مرور زمان میتواند باعث یخ زدن یخچال یا فریزر شما شود. شما نه تنها باید نشتی ها را فورا تمیز کنید بلکه حداقل هفته ای یکبار تجمع و نشتی رطوبت را باید بررسی کنید.

همچنین از بین بردن رطوبت کف کابین و قفسه های یخچال شما، میزان لغزش ها و افتادن مواد داخل آن را کاهش میدهد.

پیام ها (0)

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *